2023 BTC almak için en yeterli vakit mı?

 2023 BTC almak için en yeterli vakit mı?
Okunuyor 2023 BTC almak için en yeterli vakit mı?

Kripto para piyasası, hükümetin kripto para üniteleri üzerinde ağırlaştırılmış bir baskı başlatmasının akabinde yaşanan kayıpları hala telafi ediyor. Birtakım göstergeler, bunun ayı piyasasını kullanmak ve Bitcoin ( BTC ) biriktirmek için ülkü vakit olduğunu öne sürüyor.

2023 BTC almak için en düzgün vakit mı?

Olduğu üzere, Bitcoin’in piyasa bedelinden gerçekleşen pahaya (MVRV) 19 Ocak’ta düşük değerleme bölgesinden çıktı ve şu anda 1,12’de duruyor. CryptoQuant analisti Dan Lim’in 15 Şubat’ta gözlemlediği üzere, geçmişte güçlü bir kırılmayı asla 1.0’ın altına düşme takip etmedi.

Ancak kripto analisti, bu sefer kuralların biraz farklı göründüğünü ve şu anda “makro meselelerin eşlik ettiği bir ayı piyasası devam ederken, daha muhafazakar ve uzun vadeli bir bölünmüş satın almanın daha uygun göründüğünü” belirtti. yaklaşmak.”

Ayı dönemi yakın mı?

Ayrıca, Lim’in devam ettiği üzere, fiyat artışından evvel amiral gemisi merkezi olmayan finans ( DeFi ) tokenini biriktirmek için yeterli bir vakit olabileceğinden ileriye bakmak gerekiyor:

“Bir sonraki boğa piyasasında 2022 ve 2023’ü gördüğümüzde, bu periyot muhtemelen hakikaten yeterli bir birikim devri olacak. Lakin, bu kadar çok insanın bir boğa piyasasının son basamaklarında en çok alım yapması şanssız bir durum.”

Bitcoin MVRV oranı. Kaynak: Dan Lim/CryptoQuant

MVRV nedir?

Spesifik olarak, MVRV oranı, fiyatı gerçek bedeliyle karşılaştırarak bir varlığın fiyatının makul olup olmadığını belirlemek için kullanılabilir. Tek başına bir istatistik olarak MVRV, kripto piyasasının en üst ve en taban noktalarını belirlemede tesirli bir işaret olmuştur.

Genel bir kural olarak, MVRV oranı ne kadar düşük olursa, bu kıymetli gösterge daha evvel varlığa yatırım yapmış adreslerin ortalama kar yahut ziyanını ölçtüğü için, gözlemlenen varlık fiyatının gelecekte artma mümkünlüğü o kadar artar.

Bitcoin fiyat analizi

Bu ortada, Bitcoin, fiyatının %5,02 düştüğü bir haftalık kayıplarından kurtulmaya başladı ve şu anda %6,1’lik bir paha kaydettiği için, günde %1,99’luk mütevazi bir yararı temsil eden 22.126 dolardan süreç görüyor. aya nazaran artar.

Bitcoin 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Ayrıca, birden fazla analistin, Bitcoin’in 2024 için planlanan bir sonraki halving aktifliğinin birinci dijital varlığın fiyatını değerli ölçüde “zorlayacağını” varsayım ettiğini belirtmek de değerlidir; Bitcoin’in yaklaşık olarak 100.000 doları görebileceğine inanan Bloomberg’in kıdemli emtia uzmanı Mike McGlone da dahil.

Daha yakın bir vakitte, en çok satan şahsî finans kitabı ‘Zengin Baba Fakir Baba’nın müellifi Robert Kiyosaki , “ABD dolarına olan inanç, uydurma para” ortadan kalktığı ve altın olduğu için Bitcoin’in 2025 yılına kadar 500.000 dolardan süreç göreceğini öngördü.

Kripto ticaret uzmanı ve analist Michaël van de Poppe’ye nazaran , Bitcoin “yeni bir taban yapabilir”, lakin “fiyatın 15,5 bin dolara düştüğü ve 22,1 bin dolara yükseldiği (…) Luna, Celsius, Voyager, FTX, 3AC, BlockFi, DCG ve Gemini’den sonra.”

Bu ortada Bitcoin, kaygı ve açgözlülük endeksi katiyen açgözlülük düzeylerinde olduğu ve Finbold’un 14 Şubat’ta bildirdiği üzere, son birkaç hafta içinde gerçekleşmemiş karlar kayıpları aştığı için sistemde yenilenmiş umut belirtileri gösteriyor.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Yorum Yap
Giriş Yap