Kepçe Kulak Ameliyatı

 Kepçe Kulak Ameliyatı
Okunuyor Kepçe Kulak Ameliyatı

Otoplasti olarak da bilinen kulak estetiği işlemi sırasında hastanın kepçe kulakları hastanın arzu ettiği görünüme ulaştırılır. Kulak kepçesi, yeniden şekillendirilip daha doğal ve estetik hale getirilir. Bu işlemin pek çok farklı tekniği ve yöntemi bulunmakta olup kepçe kulak ameliyatı fiyatı da tercih edilen yönteme göre değişmektedir.

Kepçe Kulak Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Kulak estetiği sırasında kulak arkasından hastaya yapılan insizyonla kulağa verilmek istenilen şekil bazlı sütür teknikleri yapılır. Hastanın kulağının durumuna göre gerekirse kıkırdak eksizyonu yapılır ve doğal görünümlü estetik kulak elde edilmeye çalışılır. Kepçe kulak ameliyatı fiyatı da hastanın kulağının mevcut estetik sorununa göre değişmektedir.

Kepçe Kulak Ameliyatı Fiyatı Ne Kadar

Otoplasti olarak da bilinen kepçe kulak ameliyatı fiyatı pek çok farklı parametreye bağlı olarak değişmektedir. Hastanın kulağında var olan şekil bozukluğuna, işlemin yapılacağı kliniğe vb. gibi etkenlere göre fiyatlarında da değişiklik olmaktadır. Bu nedenle en doğru ve net fiyat bilgisini hasta uzman doktora muayene olduktan sonra alması tavsiye edilir.

Lipödem Tedavisi Nedir?

Lipödem tedavisi, lipödem hastalarına özek olarak manuel lenfatik drenaj işleminin yapılması işlemidir. Hastaya uygulanan bu işlem sayesinde hastanın dokularında meydana gelmiş olan ve biriken sıvı lenf damarlarında boşaltılır.

Lipödem Nasıl Gelişir?

Genellikle kalıtsal yollar ile yayılan bir sağlık sorunu olan lipödem tedavisi ile giderilen bir sağlık sorunudur. Lipödem kan bağı olan kadınlarda görülme riski olan ve bazı durumlarda kişilerde hormon bozuklukları veya kronik hastalıklar nedeni ile oluşan bir durumdur.

Lipödem Ne Zaman Başlar?

Genellikle ergenlik dönemine girmiş olan kız çocuklarında başlayan bu durum aynı zamanda yaşamın herhangi bir zamanında hormonsal değişikliklere bağlı olarak da başlayabilmektedir. Bu sağlık sorunu olan kişilere Lipödem tedavisi uygulanmaktadır.

Lipödem Belirtileri Nelerdir?

Ağrılı yağlanma sendromu olarak da bilinen lipödem kalça, uyluk, alt bacaklar ve bazen de kollarda yağ ve sıvının birikmesine bağlı olarak oluşan anormal şişliklerdir. Kişinin bu bölgelerinde oluşan şişlikler, simetrik olup basmakla ağrılıdır. Ayrıca bu bölgeler kolayca morarabilmektedir. Bu belirtilere sahip olan kişilerin lipödem tedavisi için alanında uzman doktora muayene olmaları gerekir.

Bişektomi Nedir?

Yanak estetiği olarak da bilinen bişektomi, kişinin yüz hatlarının daha keskin bir görünüme ulaşması için uygulanan estetik tedavi yöntemidir. Bu işlem sırasında kişinin yanağında bulunan yanak yağları alınarak kişinin arzu ettiği estetik görünüme ulaşması sağlanır. Bişektomi fiyatları ise pek çok farklı parametreye bağlı olarak değişmektedir.

 

Bişektomi Nasıl Yapılır?

Bu işlem ile hastanın iç yanaklarında olan yağlar alınarak ter üçgen görünümünde ve keskin yüz hatları oluşturulur. Bişektomi uygulamasındaki amaç kişinin yanaklarının inceltilmesi ile elmacık kemiklerinin ve çenesinin ön plana çıkarılmasıdır.

Bişektomi Ameliyatı Ne Kadar Sürüyor?

İşlem sırasında hastanın iç yanağında bulunan yağ torbaları çıkarıldıktan sonra yaraya dikiş atılır. Bu işlem hastanın her iki yanağına da uygulanır. Yağ alma işlemi bittikten sonra cerrah sıkıştırıcı bir bandajla işlemi tamamlar. Hastaya uygulanan tüm bu işlemlerin tamamı ortalama olarak 30 ila 45 dakika arasında sürmekte olup hasta aynı gün içerisinde taburcu edilir. İşlem sırasında hastanın hangi kliniği tercih ettiğine ve hastanın mevcut durumuna bağlı olarak bişektomi fiyatları da değişmektedir.

Bişektomi Fiyatları

Hastanın tercih ettiği klinik ya da uzman doktor seçimi de bişektomi uygulamasının fiyatlarını etkilemektedir. Hastanın yanaklarındaki yağ oranı, arzu ettiği estetik görünümü vb. gibi pek çok farklı etken bişektomi fiyatları da etkilemekte olup kişinin en doğru fiyat bilgisi için alanında uzman bir doktora muayene olması tavsiye edilmektedir.

 

 

 

Yorum Yap
Giriş Yap