Ekşi Sözlüğe Bakanlıktan erişim engeli! [Resmi açıklama geldi]

 Ekşi Sözlüğe Bakanlıktan erişim engeli! [Resmi açıklama geldi]
Okunuyor Ekşi Sözlüğe Bakanlıktan erişim engeli! [Resmi açıklama geldi]

Türkiye’nin en büyük form sitelerinden birisi olan Ekşi Sözlüğe Bakanlık tarafından resmi erişim mahzuru geldi.

Ekşi Sözlüğe erişim engeli

Son vakitlerde toplumsal medya platformlarında gaye tahtasına konan Ekşi kelamlık için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakanlık siteye süreksiz olarak erişim manisi getirdiğini açıkladı.

Sosyal medya da geçen haftalarda kurucusunun Fetöcü olduğu tez edilen Ekşi Kelamlık bu iddiların akabinde çokca eleştirilmişti.

Ülkemizde yaşanan zelzele felaketi nedeniyle birçok vatandaşımız hayatını kaybetmiş onlarca insanımız da yaralanmıştı. Türm Türkiye tek yürek olurken bölgeye milletlerarası yardım da dahil birçok yardım yapılmıştı.

Son vakitlerde hedefde olan site için son yaşanan gelişmeler siteyi tekrar gündeme getirdi. Ekşi sözlükte açılan bir başlıkta “Deprem kolilerini çalan askerler” iddiası ekşi kelamlık için bardağı taşıran son damla oldu.

Ekşi sözlüğün resmi Twitter hesabından hususa ait açıklama da gelirken toplumsal medyadaki kullanıcıların kimilerinden reaksiyon geldi. Ekşi sözlüğün neden kapatıldığına dair şimdi net bir açıklama yapılmadı.

Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen bu kararın ardında üstteki başlığın mı sebeb olduğunu şimdi bilmiyoruz. Lakin erişim pürüzünün kısa mühlet içerisinde çözülüp siteye erişimin tekrar geri gelmesi bekleniyor.

Ekşi Kelamlık için alınan bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Teknolojioku

Yorum Yap
Giriş Yap