OnePlus tablet atağıyla ortalığı karıştıracak! Canavar için tarih verildi

 OnePlus tablet atağıyla ortalığı karıştıracak! Canavar için tarih verildi
Okunuyor OnePlus tablet atağıyla ortalığı karıştıracak! Canavar için tarih verildi

OnePlus geçtiğimiz vakitlerde OnePlus 11 isimli akıllı telefonunu tanıtmıştı. Artık ise bu telefonunu global pazarlara sunacak. Bu tanıtımda ise sadece OnePlus 11 yer almayacak. OnePlus Pad, OnePlus Buds Pro 2 ve OnePlus TV 65 Q2 Pro üzere farklı eserlerde tanıtılacak.

Yazımızın konusu olan OnePlus Pad ise markanın dikkat çeken bir eseri olacak. Zira OnePlus, bu tableti ile tablet dalına resmen giriş yapacak. Markanın birinci tableti olacak OnePlus Pad, bekleyenlerini de heyecanlandırmaya başladı. Ayrıntılara bakalım.

OnePlus Pad ne vakit tanıtılacak?

Aktarılan bilgilere nazaran OnePlus Pad 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cloud 11 etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak. Birebir aktiflikte OnePlus 11, OnePlus 11R, OnePlus Buds Pro 2 ve OnePlus TV 65 Q2 Pro üzere üstte belirttiğimiz telefon, kulaklık ve televizyon modelleri global pazarlara tanıtılmış olacak.

OnePlus Pad’in neler sunacağı şu anda bilinmiyor. Fakat markanın ilk tableti olacağını düşünürsek, argümanlı özelliklerle gelmesini bekleyebiliriz. Zira OnePlus, tablet pazarına giriş yaparken kullanıcılarının beğenisini kazanmak için etkileyici donanımlarını bu tablet modeline ekleyecektir.

OnePlus Pad geçtiğimiz yıldan beri sızıntılara mevzu oluyordu. Lakin tabletin ne vakit çıkacağı meçhuldü. Gizemli tabletin artık resmiyete geçmesi, OnePlus markasının eserlerini takip eden bireyleri sevindirecek üzere gözüküyor.

Büyük bekleyişin 7 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan aktiflikte sonlanacağını tekrardan hatırlatalım. Eser tanıtıldığında sizlere özelliklerini aktaracağız. Takipte kalın.

Kaynak: Teknolojioku

Yorum Yap
Giriş Yap