Jawline dolgusu çenenin uç kısmından başlanarak kulak önüne kadar gerçekleştirilen işlemlerdir. Böylece çenenin her iki kısmının belirgin hale getirilmesi sağlanır. Dolgu işlemi çene hatlarına ve uç kısımlara yapılarak yüz bölgesinin estetik bir görünüm kazanması mümkün olur. Kadınlara ve erkeklere rahatlıkla uygulanabilen bir yöntemdir.
Jawline Dolgusu Kimler İçin Uygundur?
Kadın ve erkekler için tercih edilen jawline dolgusu bir tedavi yöntemidir. Küçük çeneye ve keskin olmayan çene hatlarına sahip kişilerde gıdı bölgeleri çok daha belirgin bir görünüme sahiptir. Gıdı görünümlerinden şikayetçi olan kişiler için jawline dolgusu uygun olacaktır.
Jawline Dolgusu Nasıl Uygulanır?
Jawline dolgusu yapılırken iğneleme yöntemleri ve enjeksiyon teknikleri tercih edilir. Çenede bulunan çukurların doldurulması sağlanır. Ön planda olan noktaların dengelenmesi sağlanır. Bu şekilde çene yapısının çok daha soft bir görünüme kavuşması mümkün olur.
Jawline Dolgusu Öncesi Sonrası
Jawline dolgusu yapıldıktan sonra kişiler kısa sürede günlük yaşamlarına dönebilirler. Çene dolgusunun ardından bir veya iki gün içerisinde hafif derecede şişlik ve kızarıklık durumu söz konusu olabilir. Bu etkiler son derece hızlı şekilde geçecektir.
Burun Dolgusu Yöntemi
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte burun dolgusu yöntemi günümüzde sıklıkla kullanılmaya başlamıştır. Burun dolgusu yöntemi ameliyatsız girişimler arasında yer alır.
Burun Dolgusu Nedir?
Burun dolgusu yöntemi klasik yüz dolgusunda tercih edilen dolgu materyalleri ile burnun ameliyatsız şekilde daha estetik bir hale getirilmesi ile yapılan işlemdir. Dolgu uygulamaları ile burun sırtında meydana gelen eğrilikler, burun ucu kaldırma gibi küçük şekil bozukluklarının giderilmesi sağlanır.
Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır?
Burun dolgusu genel anlamda ağrısız yöntemlerden biridir. Bu işlemden önce bölgeye lokal anestezi kremleri sürülerek 15-20 dakika kadar beklenerek ardından antiseptik solüsyon kullanılarak dezenfekte edilmesi sağlanır. Burunda uygulama yapılacak alanlara uygun dozlarda dolgu malzemelerinin deri altına enjekte edilmesi sağlanır. Bu şekilde burun ucu kaldırılarak burun sırtında oluşan eğriliklerin giderilmesi sağlanır.
Burun Dolgusu Neleri Yok Eder?
Klasik yüz dolgularında kullanılan dolgu malzemelerinin kullanımı ile burnun ameliyatsız bir şekilde estetik hale getirilmesi sağlanır. Dolgu uygulaması burun sırtındaki eğrilikleri gidermek ve burun ucunu kaldırmak için tercih edilen bir yöntemdir.
Burun Dolgusu İşlemi Hangi Dolgularla Yapılabilir?
Burun dolgusu uygulamasında öncelikle dolgu yapılacak bölgedeki deri üzerine anestezik krem sürülür. İlgili bölgede uyuşma sağlanmasından sonra antiseptik solüsyon ile temizleme işlemi gerçekleştirilir. Dolgu maddesi olarak çoğunlukla hyaluronik asit tercih edilir.
Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?
Burun dolgusu vücut gelişimini tamamlamış olan ve yetişkin bireylere uygulanabilen bir işlemdir. Bu uygulamalar 18 yaşından büyüklere rahatlıkla uygulanabilir.
Dudak Dolgusu Nedir?
Dudak dolgusu, dudak yapısının şekillendirilmesi ya da dudaklara hacim kazandırılması için yapılan, dudakların iç kısmı ve çevresine dermal dolgu enjekte edilmesi ile işlem gerçekleştirilir. Estetik bir müdahale olan bu işlem sırasında kullanılan dolgu maddeleri hyaluronik asittir.
Dudak Dolgusu Ne İşe Yarar?
Dudak yapısının şekillendirilmesi ya da dudaklara hacim kazandırmak için dudak dolgusu yapılan, dudakların iç kısmı ve çevresine dermal dolgu enjekte edilmesi ile gerçekleştirilir. Estetik bir müdahale olan bu işlem sırasında kullanılan dolgu maddeleri ile cilde hacim kazandırılır.
Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?
Dudağında açık yara bulunan, uçuk enfeksiyonu aktif olan, hamile ve emziren, otoimmün hastalıkları olan kişilerin dudak dolgusu yaptırması söz konusu değildir.
Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?
Dudak dolgusu daha az morarma sağlar, kalıcı sonuçların elde edilmesi mümkün olur, alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermez, kademeli olarak tedavi gerçekleştirilmesi mümkündür.
Hata!
Yorumunuz Çok Kısa, Yorum yapabilmek için en az En az 10 karakter gerekli