Safir saç ekimi uygulamasında safir taşından uçlu kalemdir. Doğal yapıya sahip olduğu için saç nakli yapılacağı zaman safir uçlu kalem kullanılmış olur. Cilt dokusuna herhangi bir zarar vermez. Doğal yapıya sahip olduğu için çok hızlı sonuçların alınması sağlanır. Böylelikle daha kısa sürede iyileşme süreci tamamlanır.
Safir Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?
Temel aşamaların ele alınmasında öncelikle safir saç ekimi hazırlık gerçekleştirilir. Planlama dahilinde hastanın istekleri ele alınır. Lokal anestezi uygulandıktan sonra greft toplanır. Ekimin gerçekleşmesi için kanallar açılır ve köklerin ekimi sağlanmış olur.
Safir Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler
Safir saç ekimi sonrasında dikkate alınması gereken önemli hususlar vardır. İşlemden sonra saçın aşırı sıcak veya aşırı soğuk suya maruz kalmaması gerekir. Saç tarama işlemi, saç bakımı ve benzeri durumlardan kaçınılmalıdır. Saçın sürekli yıkanmamasıdır.
Saç Ekimiyle Birlikte Daha Gür Saçlara Sahip Olunabilir?
Yapılan saç ekimi tedavisiyle birlikte yeniden saçlarınıza kavuşmanız mümkündür. Uzman hekim ve deneyimli çalışanlardan alacağınız hizmetler doğrultusunda oldukça başarılı sonuçlar alınır. Eski görünümünüze sahip olmak için saçlarınıza yeniden hayat verebilirsiniz.
Saç Ekimi Nedir?
Son zamanlarda yapılan saç ekimiyle birlikte estetik operasyonlarında faydalı sonuçlar almaya yardımcı olunur. Seyrek saç veya yaşın ilerlemesiyle birlikte oluşan saç dökülmesinin zaman içinde kelliğe yol açtığını görürüz. Kalıcı sonuçlar sağlayabilmek adına saç ektirme işlemi yapılır. Yapılan yönteme göre işlem süresi ve fiyatlandırma farklılık göstereceğinden dolayı ön görüşme sağlayarak saç ekimi hakkında detaylı bilgi alınabilir.
Saç Ekimi Nasıl Yapılır?
Yapılacak olan saç ekimi operasyonları 6 aşamadan ilerlemiş olur. Hazırlık aşaması, plan ve program, lokal anestezi, greft toplama, kıl kökü ekimi için kanal açma ve en sonda saç ekimi gerçekleştirilebilir. Saçsız olan yerlerden greft toplanır ve saç olmayan yerlere ekimi gerçekleştirilir.
Saç Ekimi Kimlere Uygundur?
İlerleyen yaş nedeniyle saçın zamanla dökülmesi, seyrelmesi ve en sonda kelliğe sebep olmasıyla birlikte saç ektirme işlemi yapılabilir. Uzman hekim tarafından yapılan operasyonlarda oldukça başarılı sonuçların alınması sağlanır.
Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?
İki farklı teknikle saç ekimi gerçekleştirilebilir. Bunlar Safir, DHI ve Fue tekniğiyle birlikte işlem gerçekleştirilmiş olur. İhtiyaç durumuna uygun olan yönteme karar verilir ve uygulama yapılır.
Saç Ekimi Fiyatları
saç ektirme işlemlerinde fiyatlandırma değişkenlik gösterir. Çünkü kullanılan yönteme göre bu durum ele alınır. Daha sonrasında İşlem yapılacak bölge baz alınarak saç ektirme işlemi için planlama gerçekleştirilir.
DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?
DHI saç ektirme işleminde genelde dar saç yapısına sahip olan kişiler için gerçekleştirilir. İşlem öncesinde uzman hekim kontrolünden geçerek saç ektirmek için onay almak gerekir. Daha sonrasında plan ve program yapılır. Kişinin şikâyet ve istekleri doğrultusunda işlem gerçekleştirilmelidir. Böylelikle memnuniyete uygun başarılı işlemler çıkarılmış olur.
DHI Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?
Genelde saç kökü dar olan kişiler için dhi saç ekimi uygundur. Oldukça yaygın olan tedavi yöntemidir. Son zamanlarda sıklıkla tercih edildiği için başarılı sonuçların elde edildiği durumlar vardır. Kellik sorununu ortadan kaldırmak için uzman hekimlerle görüşme sağlanabilir.
DHI Saç Ekimi Hangi Yöntemlerle Yapılır?
DHI saç ekimi yönteminde öncelikle greft toplanır. Daha sonrasında saç olmayan yerlere nakil işlemi yapılır. Kesik işlemine ihtiyaç duyulmadan direkt saç ekimi gerçekleştirilir. Böylelikle saç köklerinin toplanması üzerine ekimi gerçekleştirilmesi daha kısa süre içinde işlemin tamamlanmış olur.
DHI Saç Ekimi Fiyatları
Dhi saç ekimi fiyatlarını ele alınca uygulanacak olan işleme göre liste mevcuttur. Fiyatlandırma listesinin yapılacak olan işlemin boyutuna ve yöntemine göre değişkenlik gösterir. Bundan dolayı uzman hekimle ön görüşme sağlayarak konu hakkında daha fazla bilgiye ulaşılabilir.
Hata!
Yorumunuz Çok Kısa, Yorum yapabilmek için en az En az 10 karakter gerekli